Uintipäivä su 28.10.2018 Nurmijärvellä

Syksyn ulkoilupäivän sijaan päätimme tänä vuonna järjestää liikuntaa koirien uintipäivän muodossa. Uintipäivä järjestetään Nurmijärvellä PetBros koirauimalassa. Ennen uintia käymme kävelyllä Nukarinkoskella.

Päivä aloitetaan klo 12 kävelyllä Nukarinkoskella. Tavataan urheilukentän parkkipaikalla (Nukarintieltä kääntyy tie, jossa kyltti Urheilukenttä, karttalinkki). Käymme kävelemässä pienen lenkin, jotta koirat saavat päästellä pahimmat höyryt pois.

Kävelyn jälkeen suuntaamme uimaan PetBros koirauimalaan (Kontiotie 3 A, 01900 Nurmijärvi). Uintivuoromme alkaa klo 13. Meille on varattu koko uimala käyttöömme eli 1 iso allas ja 1 pieni allas. Uintiaika per koira on 30 minuuttia. Isoon altaaseen mahtuu n. 3 - 4 koiraa kerralla ja pieneen altaaseen 1 - 2 koiraa. Iso allas on tarkoitettu jo tottuneille vesipedoille. Pienessä altaassa voi harjoitella uimista uittajan kanssa tai sitten vaan polskutella pienemmässä joukossa.

Uinnin jälkeen nautimme kahvit ja pullat koirien makoillessa rentoutuneena!

Uinnin hinta: 10 eur / koira

Uimalasta saa lainaan uintiliivit, hihnat, lelut ja pyyhkeet. Koiran saa kuivattua kokonaan myös turkinkuivaimilla.

Otathan itsellesi mukaan sisäkengät, koska allasalueelle ei saa mennä ulkokengissä. Myös vaihtovaatteet ovat hyvät, koska uinti on tunnetusti kosteaa touhua myös omistajille!

Koirat voidaan ottaa sisätiloihin kahvittelun ajaksi, joten otathan koirallesi häkin mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset Hennalle pe 12.10. mennessä, tai 050 411 6986.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä kuinka monta ihmistä mukanasi tulee sekä onko koirasi uinut ennen altaassa tai luonnon vesissä!

 

   

 
©